Blog

    Herlev Thai Wellness - Home Facebook Massage, service in, herlev, municipality. 5 out of 5 stars. 86 people like this. 92 people follow this. Herlev hovedgade 201c 2 th (4,052.21 mi). Herlev Thaiwellness - 22 Photos - Massage Service - Herlev Massage wellness i Herlev Billig massage nær Skovlunde Herlev, thaiwellness added 8 new photos to the album: Thai Massage i, herlev at, herlev, thaiwellness. August 12, 2013, herlev, thaiwellness tilbyder alle former for, thai Massage - ring for tidsbestilling. Har du lyst til at gøre noget godt for dig selv?

    Swingerklub for unge thai massage bergensgade

    Er du interesseret i at høre mere om de forskellige former for massage, vi tilbyder, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til en behandling, er du meget velkommen til at ringe på telefon. Herlev Thaiwellness giver den lækreste afslappende Thai Massage. Du kan se vores priser her. Hvad enten du er på udkig efter romantisk massage for to, et spaophold i København, livsnyderbehandlinger eller en dybdegående massage, så finder du det her hos Nimat Spa. Vi ligger kun 12 km kørsel fra Københavns Centrum, og lover dig at det er turen værd herud! Efter massagen tilbyder vi dig altid lidt koldt at drikke, og har du behov for et bad, er dette gratis og dermed inkluderet i prisen. Vi har flere professionelle massører samt fem flotte og store behandlingsrum, herunder blandt andet et ekstra stort rum, hvor der er mulighed for par-massage.

    Så prøv en afslappende, sanselig og luksuriøs welness-massage hos Herlev Thai Wellness. Vi har flere professionelle piger. Vi giver vi dig den fantastisk luksuriøs og billig massage - en wellness, du sent vil glemme. Kør ad Hillerød motorvejen til afkørsel 3 Herlev, og i det store kryds ved Herlev Butikscenter, drej til højre ad Herlev Hovedgade. Vi kan blandt andet tilbyde dig: Forkæl dig selv med en dejlig wellness massage. Vores originale thai massage er både traditionel massage uden brug af olie, massage med brug af aroma-olier og hyggelig par-massage. 5 flotte og store behandlingsrum, blandt andet et ekstra stort, hvor der er mulighed for par massage. En uforglemmelig oplevelse, nimat Spa har over 17 års erfaring i massage og spa-branchen, så mit team står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.


    Har du spørgsmål, kan du også skrive til vores e-mail. Kontakt OS, skræddersyede behandlinger, nimat Spa har thai massage herlev kong hans alle gennem tiderne modtaget flere priser for Byens Bedste Spa og virkningsfulde behandlinger. Thai Massage Herlev når du vil forkæle din krop og dit indre. Har du lyst til at gøre noget godt for dig selv? Både jeg og mine medarbejdere, har lært den originale Thai Massage og teknikkerne, og kan dermed garantere dig, at du får en fuld kropsmassage og professionel behandling hver gang du kommer her. Vi ligger kun 12 km kørsel fra Københavns Centrum. Jeg er utrolig stolt over det professionelle og serviceminded personale, som du vil møde i begge mine spaafdelinger. Bestil en tid til en billig massage og wellness-behandling. Vores originale Thai Massage er både Traditionel massage uden brug af olie, massage med brug af aroma-olier og hyggelige par-massage. Mit navn er Nicky, og jeg er indehaver af Herlev Thaiwellness. Super let og hurtigt! Alternativt kan du køre ad Frederikssundsvej eller Slotherrensvej mod Ballerup. Gennem træning og udveksling af erfaring kan jeg med garanti love dig, at mit team altid vil gøre deres bedste for, at efterleve dine forventninger på et højt niveau. Hos Herlev Thaiwellnes yder vi alle former for Thaimassage. Vi er beliggende på Herlev Hovedgade, let tilgængeligt for kunder fra både Ballerup, Skovlunde og omegn. Uanset om du vælger at besøge os i hjertet af København, i vores afdeling på Clarion Copenhagen Airport eller Nimat Massage To Go vores nye univers som kommer til jer, så er mit dygtige personale klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. For at sikre dig den ultimative oplevelse, har jeg skræddersyet en række behandlinger, der gennem årene har bevist deres popularitet hos kvinder, mænd og par. Vi har super gode parkeringsforhold lige ved døren, og gode offentlige forbindelser med S-tog eller bus. Jeg giver dig muligheden for at sænke hastigheden, trække vejret dybt og lade dig forkæle det fortjener både din krop og sjæl. Jeg glæder mig til at byde dig, velkommen indenfor i Nimats univers. I krydset ved Maxi Zoo,.Hansen og Jem Fix, drejes til venstre. Vi yder vi alle former for thai massage og kropsmassage. Så prøv en afslappende, sanselig og luksuriøs welness- massage hos, herlev Thai, wellness. Vi giver vi dig den fantastisk luksuriøs og billig massage - en wellness, du sent vil glemme. Vi yder vi alle former for thai massage og kropsmassage. Vi har flere professionelle massører samt fem. Mit navn er Nicky, og jeg er indehaver.